Roze

Duda Balje ka vendosur t’i ‘çmend’ të gjithë, e vendos dorën në zonë provokuese

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
10:53 / 3 April 2021

Duda Balje edhe në zgjedhjet e 14 shkurtit arriti të sigurojë ulësen në Kuvendin e Kosovës.

Përfaqësuesja e Unionit Socialdemokrat ka treguar se ditë më parë edhe është k ërcënua, gjë të cilën ua ka adresuar edhe o rganeve kompetente.

Duda nuk pëlqehet vetëm si deputete por edhe në fizionomi si nj grua mjaft tërheqëse dhe e bukur.

Së fundmi, ajo është shfaqur veshur me komplete serioza të n gushta të cilat ia kanë vizatuar për mrekulli línjat t rupore.

Eh,po deputete të tilla rrallë shohim.

Image