Sunday, January 23, 2022

Duda Balje kur e bënë fytyrën kështu krejt deputetët ligen

E ka vënë në qendër të vëmendjes aparenca e saj, dukja dhe linjat fizike, por Duda Balje është shumë më shumë se kaq, shkruan “Kosovarja”.

Deputetja boshnjake, në çdo senacë dhe dalje publike komentohet masivisht për pamjen e saj të jashtme.

Duda është treguar mjaftë e hapur edhe rreth jetës private, për çka ka folur në intervista të ndryshme.

Duda Balje është deputete e Kuvendit të Kosovës dhe gjithashtu kryetare e komisionit për të pa gjeturit, shkruan “Kosovarja”.