Fun

E mistershme: Filmohet në Afrikë një krijesë gjysmë-qen, gjysmë-njeri

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
11:45 / 12 February 2021

Shpesh në internet duke shfletuar hasim në gjëra shumë të çuditshme, por një të tillë, nuk beosj se e keni hasur.

Gjatë një ekspedite në Afrikë, një grup turistësh kanë hasur në një krijesë të çuditshme, që ka pamjen e njeriut por lëvizë si një qen.

“Ai kishte pamjen e njeriut, por po ecte si qen, madje nga fisi kanë treguar se ai jeton, ha, pi dhe fle me qenë”, treguan ekipi i turistëve.

Shikoni videon dhe njihuni me këtë krijesë mjaftë të mistershme.