Lajme

E rrezikshme: Nget traktorin në anën e kundërt të autostradës Mitrovicë – Vushtrri

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
6:50 / 21 February 2021

Nget traktorin në anën e kundërt të autostradës Mitrovicë – Vushtrri.

Makina të tilla të rënda bujqësore, njihen për punë mjaftë cilësore.

Por, ngasësi i një traktori ndërsa po rrugëtonte duket se sot ngatërroi kahjen e lëvizjes!

Këtë e dëshmojnë dhe pamjet e momentit që ka kapur Klan Kosova, saktësisht në një zonë të autostradës Mitrovicë – Vushtrri, ndërsa traktori shihet duke u ngasur në anën e kundërt.