Monday, January 17, 2022

Edhe pse 55 vjeç aktorja nuk heq dorë nga bikini

Aktorja dhe biznesmenia 55 vjeçare britanike Liz Hurley,  që ka krijuar linën e saj të rrobave të banjës ‘Elizabeth Hurley Beach’ nuk humbet rastin të marrë vetë rolin e modeles ideale.

Ditën e djeshme me rastin e të ‘Premtes së zezë’ Liz ‘rekrutoj’ dhe motrën e saj më të madhe.

Të dyja kanë publikuan foto në Instagram duke promovuar linjën e rrobave të banjës gjithashtu ajo shpjegon se kjo foto është bërë gjatë izolimit të kësaj vere.

Image
Image
Image
Image
Image
Image