Friday, January 21, 2022

Egzona 18-vjeçare ka nevojë urgjente për shërim jashtë vendit

Apel për ndihmë! Egzona 18-vjeçare ka nevojë urgjente për shërim jashtë vendit.

Familja e saj e ka të pamundur ta sigurojë shumën e kërkuar nga mjekët në Turqi.Prandaj, familjarët e 18 vjeçares, Egzona Krasniqi nga Gjakova të vetmen zgjidhje e kanë parë të kërkojnë nga bamirësit dhe njerëzit vullnetmirë.

Asaj i mjaftojnë vetëm 41 mijë euro, por që ato duhet të mblidhen sa më shpejtë të jetë e mundur, në mënyrë që Egzona të ketë shpresa për jetë, pasi është diagnostifikuar me një tumor në zemër.

Image
Në fotot e mëposhtme gjeni të dhënat për të dhuruar para për shërimin e saj. Askush nuk është varfëruar duke dhënë, kështu që shpresojmë se paratë për shërimin e Egzonës do të mblidhen shpejtë.

Image