Thursday, January 20, 2022

Emërohen anëtarët e Bordit të Drejtorëve të KEK-ut

Qeveria e Kosovës ka zgjedhur sot edhe bordin e Koorporatës Energjetike të Kosovës.

Me vendim të qeverisë, Rrezarta Pllana është zgjedhur kryesuese e këtij bordi, shkruan lajmi.net.

Anëtarë janë zgjedhur Bezart Halilaj, Merita Kasapolli dhe Arbror Pula.

Vlen të theksohet se gjatë mbledhjes së sotme të qeverisë, janë zgjedhur edhe anëtarët e Bordit të Trepçës, Postës së Kosovës dhe Infrakosit.