Saturday, January 22, 2022

Emocionuese: Vëllai i Nazlie Sherifit bëhet me vajzë, pesë ditë pasi i vdiq motra

Familja Sherifi nga Mitrovica pësoi një humbje të madhe këto ditë pasi vdiq vajza e tyre, Nazlija 19 vjeçare, për shkak të një sëmundje në veshkë.

Por, në këto ditë mërzie, vëllai i saj ka dhënë një lajm të gëzueshëm.

Iliri njoftoi në Facebook se sot u bë me vajzë dhe ndjehet falënderues ndaj Zotit.

“Falenderoj Allahun qe me dhuroje nje nga dhuratat me te mira te kesaj bote.U bera edhe me nje vajze,dasht Allahu ta kete shendetin ,jete te gjate dhe te lumtur”, ka shkruar ai.