Lajme

Ende student Vuçiqi, e kryen semestrin e parë dhe tregon indeksin me notat që ka marrë

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
12:49 / 21 February 2021

Vuçiqi ende student, e kryen semestrin e parë dhe tregon indeksin me notat që ka marrë.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq është ende student, këtë ai e ka bërë të ditur vet, duke publikuar një fotografi në Instagram, ku e tregon indeksin me notat që ka marrë.

Ai njoftoi sot se e ka përfunduar semestrin e parë në Shkollën e Lartë të Sporteve me katër provime të mbartura.

Vuçiq shkroi në profilin e tij se ka marrë tri dhjetëshe dhe një nëntëshe dhe se i vjen keq që nuk mundi të luftojë për dhjetëshen e katërt, sepse kushti për marrjen e notës më të lartë është prezenca fizike dhe kryerja e ushtrimeve, për të cilat, megjithatë, ai nuk kishte kohë.

“Nuk më vjen keq, unë e shfrytëzova atë kohë për të ndihmuar qeverinë tonë për të blerë vaksina për qytetarët e Serbisë sa më shpejt të jetë e mundur”, shkroi Vuçiq, duke publikuar një foto me indeks të hapur.