Monday, January 17, 2022

Enxhi, asistentja që e bën MTI-në të ngrohtë edhe në dimër!

Asistentja ekzekutive në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Enxhi Stublla kohë pas kohe bën paraqitje nga më të ndryshme në rrjetet sociale.

Pozat e saj provokative nuk është se mungojnë përkundër faktit se është zyrtare në dikasterin e cila udhëhiqet nga ministri Vesel Krasniqi, shkruan IndeksOnline.about:blank

Stublla, gëzon bukuri natyrale, andaj edhe nuk përton të shpërndajë imazhe herë pas here.

Stublles i është besuar detyra në këtë ministri tash e sa kohë, mirëpo ajo dukshëm nuk ka dijeni se si duhet respektuar kodi i veshjes.