Tuesday, January 18, 2022

“Fina alla fine”, Ronaldo gëzon tifozët dhe hesht kritikët

“Deri në fund, Ssssiiiiimmmmm”. kështu Cristiano Ronaldo , i cili pa të gjithë ndeshjen në Bolonjën nga stoli, feston në rrjetet sociale kualifikimin e Champions League të Juventusit të tij të fituar në ditën e fundit dhe falë gabimit të Napolit me Verona.

Fotoja e postuar, megjithatë, ka një sfond të diskutueshëm, gishti tregues para gojës për të heshtur të gjithë kritikët, pastaj imazhi i festës në dhomën e zhveshjes së Juventusit. Një postim që ndoshta mund të jetë gjithashtu një pistë e përhershmërisë Portugeze edhe në sezonin e ardhshëm.