Monday, January 17, 2022

Fitore Pacolli bën fushatë në Skenderaj

Kandidatje për deputete e Lëvizjës Vetëvendosje, Fitore Pacolli gjatë një takim me strukturat e Qendren së LVV në Skenderaj, ka thenë se  VV nuk do të ndalet. Ajo në rrjetin social facebook ka shkruar:  Në Skenderaj e në Prishtinë… nuk e kemi njet me u ndal… gratë dhe burrat kanë vendosur. Nuk ka ndryshe. Krejt dhe Drejt.

Burrave po u themi votoni gratë a grave po u themi votoni gratë…