Saturday, July 24, 2021

Fjollës ia kanë bërë fëmijët shtëpinë rrëmujë, shikoni reagimin e saj

Fjolla Svirca është tani një emër shumë i njohur për publikun.

Bashkëshortja e Alban Mehmetit është shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj gjithmonë tërheqëse, shkruan ORAinfo.

Ndonëse është nënë e përkushtuar e dy fëmijëve, Fjolla është shumë aktive me postime në rrjete sociale.

Në foton e fundit shihen disa fëmijë që ia kanë bërë shtëpinë ‘rrëmujë’ dhe Fjolla e ka ndarë këtë me ndjekësit e saj.