Saturday, January 22, 2022

A do të jetë Janari “filli” i realizimit të “Pendës së Kuqicës”?

“Nuk kemi të drejtë me dhënë prona tjera veq atyre qe kemi planifikuar me  propzimin qe është para juve, kjo nuk ka të bëjë asgjë me projektin e “Pendës së Kuqicës” sepse ai projekt do të jetë në një nivel tjetër pra ai është projekt nacional dhe oraganet tona shtetërore do të merren me shpronsimet në atë pjesë. Ne kemi paraparë të japim në shfrytëzim prona qe janë brenda qytetit, përkatësisht pesë prona. E sa i përketë realizmit të projektit “Penda e Kuqicës’ mund të ju njoftoj juve dhe Asamblenë Komunale por edhe qytetarët e Komunës tonë se ne jemi dukë punuar në këtë drejtim dhe sipasojë e këtyre angazhimëve në janar do të kemi një delgacion nga një investitor i mundëshëm i cili do të vizitoj Kuqicen për të parë për së afërmi vendin ku është paraparë të ndërtohet kjo pendë dhe kushtët që ofron ai lokalitet”, kështu i është përgjigjur Kryetari i Komunës së Skënderajt Bekim Jashari asamblistit të LDK-së, Isa Fejzullahu në pytjen e këtij të fundit rreth planifikimit për dhënien në shfrytëzim të pesë (5) parcelave me kohë afatgjatë e ku pronat që janë në vendin ku është paraparë penda nuk figurojnë./Rajoni.net/

Në foto: Isa Fejzullahu, asamblist i Kuvendit Komunal të Skenderajt