Friday, January 21, 2022

Fustani nuk ia përthakon gjoksin Artës

Arta Bajrami është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë e veçantë në paraqitjet fizike, ajo gjithmonë është pjesë e lajmeve, shkruan kosovarja.

Këtë herë, me një fustan madhështor dhe një grim të rëndë shihet që Arta nuk mund ta përthakojë gjoksin me këtë veshje.