Monday, January 17, 2022

Gani Geci publikon video ofenduese për Valon Sylën, thotë se rrahja i erdhi prej Perëndisë

Gani Geci i LDK-së e ka publikuar një video fyese për gazetarin Valon Syla, pak ditë pasi që ai është sulmuar fizikisht në mes të Prishtinës, raporton Gazeta Express

Në këtë video që e ka publikuar Geci dëgjohen edhe disa shprehje fyese ndaj Sylës.

Ai, gjithashtu, ka pasur edhe një porosi për Sylën.

“Dëgjojeni deri ne fund: Këtë e lype prej Ganis e te ka ardhur prej Perendisë! Besoni ose Jo, shumë kush e ka lyp prej Ganis e i ka ardhë prej Perendisë”, ka shkruar ai.

Syla dhe Geci kishin pasur përplasje edhe ditë më parë përmes rrjeteve sociale.