Sunday, January 23, 2022

Genta dhe turku e dekorojnë shtëpinë në mënyrën më të mirë

Genta Ismajli është një ndër fytyrat më të njohura në skenën muzikore.

Ajo me poza të shumta në rrjete sociale, gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë fundvit, si gjithë të tjerët edhe Genta me turkun kanë dekoruar bredhin në mënyrën më të mire.

Këtë e dëshmoi këngëtarja në imazhin e fundit që ka postuar, duke treguar që po kalojnë çaste të lumtura së bashku.