Tuesday, January 18, 2022

Gili me fat që e ka një re të tillë, ky është urimi i saj

Reja e Gilit shkruan fjalët më të mira për vjehrrën.

Pasi që po pranon urime të shumta nga ndjekësit e saj, ajo merr fjalë të mira nga gjithë personat që e rrethojnë, shkruan Kosovarja.

Urimi më i dalluar dhe më i veçantë është ai i cili ia ka bërë reja e saj duke shkruar fjalët më të mira përballë një imazhi të bukur bashkë me vjehrrën.

Për më shumë, shikojeni fotografinë në vijim.