Friday, January 21, 2022

Glauk Konjufca shkon në Prekaz, kjo është arsyeja

Ish Ministri i Punëve të Jashtme, Glaku Konjufca, dje ka vizituar Kullën e Ahmet Delisë në Prekaz të Skenderajt.

Në këtë vizite, ai ka qenë i shoqëruar nga disa mërgimtarë të cilët vijnë nga Prekaz, por që jetojnë dhe veprojnë jashtë Kosovës./Rajoni.net/

Imazhi mund të përmbajë: 7 njerëz, njerëz që qëndrojnë, qiell dhe jashtë