Saturday, July 24, 2021

Greta Kocit i humb gjoksi pas dietes

Këngëtarja Greta Koci u bë e famshme në moshë krejt të re, duke u kthyer në një nga emrat më të diskutuar të para më shumë se 10 vitesh, shkruan “Kosovarja”.

Ishte e re, e pashme dhe erdhi me hite. Kaq mjaftoj që Greta të bëhet një nga emrat më të diskutuar të skenës sonë muzikore.

Nga skenar e festivaleve, ajo ndërtoj edhe një karrierë komerciale me këngë të ndryshme, por edhe paraqitje tejet të komentuara.

Vitet e kanë ndryshuar ndjeshëm këngëtaren shqiptare, shumë të dashur e të pëlqyer edhe në Kosovë.

Këngëtarja dikur ka qenë ndjeshëm më e plotë, ndërkaq tani është dobësuar e ka arritur linjat e dëshiruara.

Ama, i ka humbur gjoksi se…