Sunday, January 23, 2022

Gruan e Lutfi Hazirit e ngatërrojnë me vajzen e tij

Myrvetja, është bashkëshortja e të parit të komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri.

Myrvetja, apo siç e thërrasin, Miki, është këngëtare e njohur e muzikës popullore, ani pse ka kohë që këngën e ka lënë pas dore.

Miki, nuk po këndon, ama ndryshime të mëdha në paraqitjen e jashtme po bënë, shkruan “Kosovarja”.

Dihet botërisht që këngëtarja dhe zonja e parë e Gjilanit ka bërë mjaftë ndryshime në pamjen e jashtme.

Myrvetja është parë nën shoqërinë e të bijes dhe siç mund ta shihni, është vështirë të dihet se cila është Lotina e cila nëna e saj, Myrvetja.