Thursday, January 20, 2022

Habit Geljani – ia nxjerrë të palarat Sindit

Pak ditë më parë Sindi u largua nga ‘Përputhen’ duke mos sqaruar mirë as ndjekësit në lidhje me arsyen e largimit të saj.

Ndërsa ditën e sotme, ishte Geljani ai që habiti publikun teksa u shpreh se Sindi i ka propozuar që të dilnin bashkë çift nga programi.

“Kjo ka ndodhur pas kuintave, kemi bërë takimin dhe më tha që ‘Dua të dalim bashkë çift”.

E teksa u pyet nga Arjani nëse kjo ofertë ishte një strategji apo pëlqim, Geljani u përgjigj: “Ishte strategji dhe takimi ynë ka qënë fallco”.