Fun

Harrojeni Gjermaninë, ky është vendi më i mirë për azilantët

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
11:00 / 19 Janar 2021

Azilkërkuesit janë shtuar në masë nga e gjithë bota, duke iu drejtuar shteteve të sigurta për të siguruar edhe jetën e tyre.

Kanadaja është padyshim shteti më bujar për të mirëpritur azilantët të cilët udhëtojnë drejt këtij vendi për më shumë siguri dhe mundësi jete.

Kanadaja ka hapur stadiumin olimpik të Montrealit i cili deri më tani po përdoret për azilkërkuesit që vijnë nga SHBA, të cilët janë gjithmonë e në rritje. Deri më tani mësohet se janë më shumë se 4300 persona të cilët po kërkojnë statusin e azilkërkuesit që nga muaji janar.

Stadiumi u hap me kërkesë zyrtare të premten e kaluar dhe është kthyer në një shtëpi të dytë për personat që këkrojnë një shans tjetër për jetën në në atë vend.