Thursday, January 20, 2022

Huqja e madhe/ Pasardhësi i Gjuriqit nuk ishte në Skenderaj por në Zveçan

Pasardhësi i Gjuriqit, Petar Petkoviq, dje ka bërë një vizitë në Mitrovicën e Veriut dhe në Zveçan. Në përfundim të vizitës në Mitrovicës e Veriut, Petkoviq ka vazhduar për në manastirin e Banjskë, pra në Banjskë të Zveçanit, me ç’rast është pritur nga peshkopi Rashkë-Prizren, Teodosije.

Vizitën në Banjskë, shumëkush e ka marrë si vizitë të Petkoviqit në Bajë të komunës së Skenderajt, fshat ky i banuar me serbë./Rajoni.net/