Roze

Ish missi e godet shpulla gazetarin, pasi i thotë të shkojë me një sheik arab

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
10:49 / 1 February 2021

Ish missi e godet shpulla gazetarin, pasi i thotë të shkojë me një sheik arab

Me pretekstin se ka lënë punën në RTV Ora dhe po krijon një media online në bashkëpunim me një sheik arab, Sharka fton Silvanën për bashkëpunim, por pasi ajo nuk pranon, diçka tjetër ofrohet.

Gazetari i kërkon ish miss-it të bëhët eskortë, për të shkuar më sheikun pasi të dy ata do të mbulohem me para nëse Silvana pranon, por pas kësaj oferte debati kaloi në dhunë fizikë ndaj gazetarit.