Lajme

Kalon në komison Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike me propozimet e PDK-së

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
11:59 / 2 Dhjetor 2020

Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike ka kaluar në komisionin për Buxhet dhe Transefere me propozimet e PDK-së.

Kushtet e propozuara nga PDK-ja për këtë projektligj janë:

1.Pako për bizneset 200 milion euro

2.Pagesa për punëtorët që e kanë humbur vendin e punës ,me nga 300 euro

3.Heqja e TVSH-së për lëndën e parë dhe

4.Rimbursimi i mjeteve për 10{325c0558aa0dac5542d270f1cd1849548c3fb8b6e9dbaf5e864ef21ba4ba6679} nga trusit për ata që kanë deri në 10 mijë euro.