Roze

Kaq bukur e me stil duket gruaja e Shpend Ahmetit

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:00 / 28 February 2021

I pari I Prishtinës, SHpend Ahmeti, është një nga personazhet më interesant të politikes vendore, kjo pasi ai ka vizione ndryshe dhe politika e tij nuk konsiston në strategji standarde të politik-bërjes.

I shkolluar, me përvojë, I emancipuar dhe padyshim një nga njerëzit inovativ që ka njohur skena jonë politike.

Sigurisht që Shpend Ahmeti nuk do të bënte një zgjedhje dosido as në dashuri. Bashkëshortja e tij Ardiana është gjithashtu e shkolluar, edukuar dhe e rafinua, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse punon shumë, ajo nuk është nga ato gra që duan patjetër të duken. Megjithatë, zonja e parë e Prishtines është mjaftë në formë dhe ka shumë shije.