Saturday, January 22, 2022

Kaq shumë e ka shëndoshur shtazania e dytë Eliten

Elita Rudi është një ndër fytyrat më të njohura në mediat rozë.

Duke qenë tejet e përkushtuar rreth paraqitjeve fizike, ajo gjithmonë mbetët shembull për të gjitha femrat.

Këtë periudhë ajo është në ditët më të mira, duke pritur që të bëhet nënë për herë të dytë.

Ndjesinë e veçantë Elita e shpreh në forma të ndryshme, po ashtu edhe përmes postimeve të shumta në rrjete sociale.

Së fundmi, me një grim të rëndë dhe të bukur shihet që ajo është shëndoshur shumë në shtatzëninë e dytë./kosovarja