Uncategorized

KEDS edhe nesër punon në rrjet, lajmërohen qytetet që do të mbesin pa rrymë

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
6:04 / 12 Nëntor 2020

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

13.11.2020

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogërll dhe Cerkolez.

Arsyeja: Vendosja ndarësit.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kolonija (Kodi: 81000002021) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Kolonia.

Arsyeja: Instalimin e ri i buhollcit dhe termometrit në transformatorë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxë e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit; afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasmash Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Sopia I, Sopia II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 2 (Kodi: 32000024) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Studençani, një pjesë dhe Samadraxha.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 09:30-12:00 dhe nga ora 13:00-15:30

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja Jeta e Re.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 09:30-12:00 dhe nga ora 13:00-15:30

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

3.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpce (kodi 400440) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442 dhe 400443) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00.

Vendet: Shtërpce dhe një pjesë e fshatit Berevcë, Brezovica, Jazhinca, Sevca, Vrbeshtica dhe Vikendicat, Fabrika në Shtërpcë, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë, Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr, Berevce dhe Brezovicë.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC – Viçë – Matkos Group

Arsyeja: Pastrimi i linjës 35kV Shtërpcë.

14.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumoshi, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.

3.

Nga TS 35/10kV Batllava do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.

14.11.2020

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Përgatitja e shtyllës ekzistuese, vendosja e konzollës me pajisje përcjellëse për komision për pranim teknik.

14.11.2020

Punime nga KOSTT

Gjilan

1.

Nga TS 110/35kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 110/20(10)kV Kamenica (kodi 620000) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:01 deri në ora 00:15.

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë); rrugët: Adem Jashari, Agim Ramadani (një pjesë), Basri Canolli, Fehmi Agani, Iliria (një pjesë), Ismajl Qemajli, Konferenca e Rambujesë (një pjesë), Nëna Terezë, Ramadan Kastrati, Selver Kryeziu (një pjesë), Skënderbeu, Vudro Wilson, Car Llazar (një pjesë), Emin Kryeziu (një pjesë), Haki Efendi Sermaxhaj, Kamenicë, Metush Krasniqi (një pjesë), Muharrem Fejza (një pjesë), Mulla Idriz Gjilani (një pjesë), Qendër, Qendra Tregtare, Sahit Baliq, Vuk Karagjiq (një pjesë), Xhelal Sopi (një pjesë).

Fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, erivojcë (një pjesë) dhe Ruboc, Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec, olec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë), Dajkoc, Muçivërc, Rogaçicë dhe Shipashnicë e Poshtme (një pjesë), Hodonc, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Katushnicë (një pjesë) dhe Rogaçicë, Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë), Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm dhe Kormnjan i Epërm.

Arsyeja: Kalimin e ngarkesës nga TR2 në TR1.