Monday, January 17, 2022

Kërkohet ndihmë për shërimin e 27 vjeçarit nga Lipjani

Egzon Zeqiri është 27 vjeçar nga komuna e Lipjanit. Ai është diagnostikuar me sëmundjen kancerogjene Anaplastic Large T-Cell Lymphoma (ALK+) dhe duhet të udhëtoj urgjentisht për në Turqi.

Për trajtim atij i kërkohen 76.650 euro, vlerë kjo e pa përballueshme për familjarët.

Më poshtë keni të dhënat se si mund ta ndihmoni Egznonin.