25.8 C
New York

Kështu befasohen miqtë!

Published:

- Advertisement -

     George Clooney është padyshim njëri ndër aktorët më të mëdhenj dhe më i famshëm, mirëpo ai nuk ishte gjithëmonë kështu. Ai sigurisht ishte me fat pasi që kishte talentin dhe ishte person karizmatik, gjë që i ndihmoi në rrugën për tu bërë aktor i famshëm dhe i suksesshëm.

    Ai punoi shumë për të arritur në këto nivele të larta në botën e aktrimit, si dhe ky mund iu shpërblye duke mbushur profitet e tij në miliona dollarë, mirëpo ai bërë diqka që shumë pak do ta bënin. Ai në vitin 2013, surprizoi 14 miqtë e tij të cilët i kishin qëndruar pranë dhe kishin ndihmuar atë, me nga 1 milion dollarë në shenjë faleminderimi.

- Advertisement -

   Kjo padyshim që është një surprizë që shumë pak do ta prisnin nga miqtë e tyre.

Artikuj të ngjashëm

Artikujt e fundit