25.8 C
New York

Këta janë gjashtë doktorët e rinj të punësuar në Drenas

Published:

- Advertisement -

Gjashtë (6) doktorë i janë shtuar Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare “Dr.Hafir Shala” në Drenas, shkruan rajoni.org.

Ardian Jashari, Bujar Qerreti, Adrian Gallapeni, Venera Hoxha, Gent Hulaj dhe Arta Hoxha janë gjashtë doktorët e rinjë të punsuar nga Komuna e Drenasit./Rajoni.org/

Artikuj të ngjashëm

Artikujt e fundit