Sport

Këta janë katër trajnerët në garë për çmimin trajneri i shekullit

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
10:52 / 8 Dhjetor 2020

Kanë mbetur vetëm katër trajnerë në garë për çmimin trajneri i shekullit. Në vend të Topit të Artë, Globbe Soccer ka njoftuar se do jepet çmimi trajneri i shekullit.

Katër finalistët e mbetur janë Alex Ferguson, Josep Guardiola, Jose Mourinho dhe Zinedine Zidane.

Bazuar në votat momentale, Ferguson ka 46 për qind, ndjekur nga Zidane me 27 për qind, pastaj vjen Guardiola me 16 për qind dhe Mourinho me 12 për qind.