Friday, January 21, 2022

Kjo zonjë e rëndë është gjyshja e Gresa Pallaskes

Aktorja e njohur e teatrit, filmit dhe televizionit, Gresa Pallaska, rrjedh nga një familje me traditë të gjatë në botën e arsimit dhe artit.

Gresa, që njihet si një nga aktoret më të zonja, ndër vite ka qenë e angazhuar në projekte të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi, publiku e ndjek me shumë kurreshtje në serialin vendor “Çka ka shpija”, ku ajo luan rolin e “Rabijes”.

Dihet mjaftë edhe për jetën e saj private, por a e dinit që gjyshja e Gresa Pallaskes, Jakute Zherka është veterane e arsimit?

Kjo zonjë intelektuale është gjyshja e aktores së popullarizuar, shkruan “Kosovarja”.