Lajme

Komuna e Drenasit rishpall konkursin për 2 pozita (Dokument)

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:36 / 26 February 2021

Drejtoria Komunale e Arsimit në Drenas ka hapur konkurs për punësimin e dy vendeve të lira të punë, përkatësisht dy mësimdhënës më 14 orë për lënden e Gjuhës Gjermanë në SHFMU “Bajram Curri” në Nekoc dhe SHFMU “Zenel Hajdini” në Tërstenik, shkruan rajoni.net.

Në konkurs janë të përfshira kushtet që duhet të plotësohen për punësim

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga shpallja e konkursit./Rajoni