Featured

Komuna e Ramiz Lladrovcit shpërndan qindra mijëra euro subvencione!

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
6:15 / 1 August 2022

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Drens ka publikuar listen për OJQ’të përfitues në vlerë prej 121 mijë euro, shoqërit kulturore artistike, klubet sportive dhe individ, shkruan portali rajoni.org.

Me poshtë gjeni listën e përfituesve për subvencionim, titullin e projektit dhe shumën e përfituar.

Lista e përfituesve për subvencionim:

Linku: https://kk.rks-gov.net/gllogoc/wp-content/uploads/sites/10/2022/07/DOC-14.pdf