Featured

Komuna e Skenderajt shpall konkurs për 2 korrila të shkollave (Dokument)

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
2:35 / 1 August 2022

Drejtoria Komunale e Arsimit në Skenderaj ka hapur konkurs për punësimin e 2 vendeve të lira të punës, shkruan portali rajoni.org.

Pozita e lira janë:
1. Punëtor/e teknik – në shfmu “ Enver Haliti ” – Lubovec
2. Punëtor/e teknik – në shfmu “Migjeni” – Klladernicë

Në konkurs janë të përfshira kushtet që duhet të plotësohen për punësim.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga shpallja e konkursit, nga data 29.07.2022 deri me datën 12.08.2022.

Aplikacioni merret dhe dorëzohet në objektim e Komunës, kati i parë, sporteli nr.13./Rajoni.org/