Lajme

Komuna e Skenderajt shpall konkurs për 20 vende të lira punë (Dokument)

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
2:47 / 2 March 2021

Drejtoria Komunale e Arsimit në Skenderaj ka hapur konkurs për punësimin 20 vendeve të lira të punë përkatesisht 14 drejtor, 4 zevëndësdrejtorë dhe dy mesimdhënës, shkruan rajoni.org

Në konkurs janë të përfshira kushtet që duhet të plotësohen për punësim.

Në njoftim thuhet se konkursi do jetë i hapur për 15 ditë nga shpallja ku aplikacionit i bashkëngjiten kopjet e dokumentacionit mbi kualifikimin, përvojën dhe dokumente tjera të nevojshme që kërkohen për pozitat e lartpërmendura../Rajoni.org/