Tuesday, January 18, 2022

Komuna e Skënderajt punëson edhe 8 punëtor teknik nëpër shkolla (DOKUMENT)

Drejtoria për Arsim në Komunën e Skenderajt, ka shpallur rezultatin për punësimin e 8 punëtoreve të rinjë nga Komuna e Skenderajt, shkruan rajoni; i cili edhe ka siguruar listën me emrat e përzgjedhur.

LEXO EDHE: Këta janë emrat e drejtorëve të rinj të disa shkollave të Skënderajt (DOKUMENT)

Bahri Osmani, Florim Ramdani, Habib Xhinovci, Leotrim Haziri, Ajet Qerkini, Shaqir Shala, Sadik Haliti dhe Zymer Avdiu janë 8 punëtoret e rinjë. Punëtorët e përzgjedhur me konkurs do ta fillojnë punën brenda 3 ditëve./Rajoni.org/

VENDIM – Dokumenti: