Fun

Kujdes! Mos tentoni të kërkoni emrin tuaj në Google

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
8:00 / 1 Dhjetor 2020

Shumica e njerëzve priren në periudha të ndryshme të jetës të kërkojnë emrin e tyre në Google. Mirëpo, kjo nuk rekomandohet pasi të gjithë mund të hasen me disa rezultate të pakëndshme.

Fotografi të këqija për ju, informacione të vjetëruara, përmbajtje pa lidhje dhe gjëra të tilla merren shumë seriozisht.

Nëse gjeni diçka të tillë, do të dëshironi t’i fshini të gjitha. Sidoqoftë, kjo nuk është një çështje e thjeshtë.

Ndaj kujdes, herën tjetër mos tentoni të bëni kërkime në Google.