Lajme

Kuq e zi në zemër të Gjermanisë.

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:33 / 27 Dhjetor 2020

Kjo është shtëpia e mërgimtarit, atdhetarit dhe afaristit  Memetaki Halimi nga Cerrotica e Luginës së Preshevës.

Kjo shtëpi është e veçantë, sepse është ndërtuar në Biburg dhe është unikate në Gjermani. Është suvatuar me ngjyrat kuq e zi dhe me simbolin kombëtar, flamurin e ka dizajnuar në dy anët ballore të shtëpisë me shqiponjën dykrenare.

Përballë shtëpisë valon flamuri kombëtar shqiptar.