Monday, January 17, 2022

Kur një Lamborghini bie në “kthetrat” e ariut

Çfarë mund të ndodhë kur një ari ndeshet me një Lamborghini? Edhe pse përgjigja është e qartë, ia vlen të shikoni videon që vijon. Një Huracan mund të duket normale për rrugët e Arabisë Saudite por nuk është e njëjta gjë për një arri të murrmë.

Prania e super makinës italiane dhe ariut nuk është e rastësishme, pasi pronari i Lambos ka dashur të zbulojë se çfarë do të ndodhë kur afrohet një ari. Kafsha u sfidua me një top të kuq për të hyrë në makinë.