Friday, January 21, 2022

Ky është i dashuri miliarder i Shkenda Duboves

Shkenda është përkufizimi më i mirë i femres së bukur, të talentuar, vizionare dhe të gatshme për sfida.

Dihet që Dubova udhëheq një zingjir qendrash dobësimi me emrin e saj, që gjenden në Kosovë, e tashmë edhe në disa vende të Evropes, ku suksesi është i pa diskutueshëm, shkruan “Kosovarja”.

Po jeta sentimentale e këngëtares dhe biznesmenes së njohur? Burime të “Kosovares” kuptojnë se këngëtarja është goditur nga “Shigeta e Amorit”, madje i dashuri i Shkendes pos që është i pashëm, është edhe miliarder.

Çifti po duken mrekullueshëm na krahët e njëri tjetrit. Por, kush është fatlumi? Në cilen fazë është lidhja e tyre? A do të ketë fejesë a martesë së shpejti? Hetimet vazhdojnë…