Saturday, January 22, 2022

Ky është mashkulli i cili e puthi Kallashin dhe e bëri publike

Valltarja Kallashi tash e sa kohe është në qendër të mediave rozë.

Ajo pa dyshimë se njihet për format e saj perfekt të trupi ku çdo kush mundë të ia ka lakminë, shkruan infokosova.

Kallashin pa dyshim së mund të jetë ‘ëndërr’ po shumë kënd ta takoj e lere ma ta ketë mundësin me puth.

Ky është mashkulli i cili arrin ta rr.ëmbej një puthje nga Kallashi dhe më pas ta publikon.