Monday, January 17, 2022

Ky është numri i të vdekurve në Skenderaj nga COVID-19

Është rritur numri i vdekjeve në Komunën e Skenderajt si pasojë COVID-19.

21 qytetarë të Skenderajt kanë vdekur nga fillimi i pandemisë.

Që nga fillimi i pandemisë janë infektuar 670 persona më COVID, ku raste aktive janë 81 dhe të sheruar 568 raste./Rajoni.net/