20.7 C
New York

Ky person nga Maroku dyshohet se ka humbur në Kosovë, kërkohet ndihmë për ta gjetur

Published:

- Advertisement -

Një i ri nga Maroku dyshohet se ka humbur në Kosovë, kështu ka njoftuar një qytetare në grupin “Network Prishtina”, teksa e ka bashkëngjitur fotografinë e tij, në mënyrë që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e tij t’i ndajë ato me grupin.

Në grup njoftohet se ai është i sëmurë me diabet.

- Advertisement -

“Grup i dashur, nje mike nga Sarajeva kishte postu 1 foto per 1 person nga Moroko, me te cilin kishin humbur kontaktet dhe dyshojne se gjindet ne Kosove…

Me deshiren per te ndihmuar sa do pak, me lejen e saj po ua bashkangjes foton , dhe nese dikush e ka pare rastesisht, ju lutemi per ndonje informat…

Faleminderit paraprakisht”, është njoftimi i saj i shoqëruar edhe me fotot.

Artikuj të ngjashëm

Artikujt e fundit