Monday, January 17, 2022

Leonora Jakupi futet me këpucë në shtëpinë e një të varfri në Skënderaj


Halil Kastrati dhe kryetari i Skënderajt, Bekim Jashari, vizituan para disa ditësh një familje të varfër.

Ajo çka bie në sy, është se Leonora Jakupi që po i shoqëronte, u fut e mbathur me qizme, shkruan “Jepi zë”.

Për këtë veprim, këngëtarja u kritikua ashpër në rrjete sociale.