Lajme

LIVE/ Mbahet seanca e Kuvendit të Kosovës

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
10:54 / 2 April 2021

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot, ku pritet të votohet përbërja e Komisioneve Parlamentare.

Në seancën që pritet të fillojë për pak minuta, pritet të shqyrtohet Propozim-vendimi për formimin e komisioneve parlamentare.

Po ashtu do të ketë deklarime jashtë rendit të ditës, si dhe pyetje parlamentare.

Për shkak të situatës pandemike, mediet nuk do të lejohen të qëndrojnë në seancë, por vetëm në hollë të Kuvendit.