Tuesday, August 3, 2021

Lopa vrapon pas veturës, pasi i marrin të voglin

Instikti i nënës është provuar mjaft herë që është i dukshëm dhe tek kafshët.

Rasti i fundit është ajo e një video të postuar nga New York Post, një nga mediat më të vjetra amerikane.

Në pamje duket lopa e cili gjurmon të voglin. Viçin e kanë marrë për ta therrur, thotë gazeta, dhe e ëma nuk i ndahet veturës, transmeton Lajmi.net.

Shiko videon: