Sunday, January 23, 2022

Luana Vjollcës i vërehet ‘zogu’ në këtë fustan?

uana Vjollca ka shkëlqyer mbrëmë në puntatën e radhës të ‘Shiko kush luan’.

Ajo ka veshur një fustan të kuq, duke iu përshtatur akoma këngës që dikur u këndua për të, “ngjyra e kuqe shumë i ngjan”, shkruan Syri Kosova.

Por, me një fotografi që e ka hedhur në Instagram, Luana ka rrezikuar shumë.

Kjo se, ajo çoi aq shumë fustanin dhe dukej sikur i ka dal ‘zogu’.

Image